22020mei

Fysiotherapeutische zorg per 1 Mei 2020

Opschalen fysiotherapeutische zorg per 1 Mei 2020.

Op vrijdag 1 mei heeft onze beroepsgroep groen licht gekregen voor een eerste stap bij het hervatten van de fysiotherapeutische zorg. Om besmettingsrisico’s te beperken heeft onze beroepsvereniging samen met o.a. het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) richtlijnen geformuleerd voor veilige en verantwoorde opschaling van fysiotherapeutische zorg.

Uiteraard hebben wij de noodzakelijke maatregelen getroffen, zodat wij de behandelingen op een verantwoorde en veilige wijze kunnen hervatten.

Het is belangrijk dat zowel u als wij ons aan alle voorschriften houden.

Vooraf bespreken wij de situatie graag telefonisch met u door. Bij het maken van de afspraak, zullen wij daarom een aantal vragen stellen.

Om u zo veilig en verantwoord mogelijk te kunnen behandelen, is de praktijk anders ingericht. Bovendien gelden er ook andere strenge regels en voorschriften. Deze zijn duidelijk zichtbaar in de praktijk. We vragen hiervoor uw begrip en medewerking.

Indien u (nog) niet persoonlijk door ons benaderd bent, nodigen wij u uit om telefonisch contact met ons op te nemen voor overleg. T:0478-512296

Wij hopen u zo snel mogelijk weer te mogen verwelkomen.