Peter Selder

Ik ben de oprichter van de praktijk. Ik werk als algemeen fysiotherapeut, manueel therapeut en heb cursussen McKenzie gevolgd. Mijn specialisaties zijn myofasciale pijn en triggerpoints, ik ben tevens gecertificeerd voor Deep Dry Needling. Verder ben ik lid van het Rugnetwerk Zuid Oost Nederland (RNZON) en begeleid ik beweeggroepen.

BIG nr. 69034995104

Edith Ottenheim

Ik ben algemeen fysiotherapeut en in het bezit van een master degree in manuele therapie. Tevens gecertificeerd voor Deep Dry Needling, gespecialiseerd in myofasciale pijn en triggerpoints.Ik geef TENS-therapie bij chronische pijn en heb het Mulligan concept gevolgd. Ook ben ik als specialist van hoofd-nek- en schouderklachten verbonden aan het Schoudernetwerk Zuid Oost Nederland.

BIG nr. 49047381604

Miranda de Vetter

Ik werk als algemeen fysiotherapeut en als oedeemfysiotherapeut sinds 2011 in de praktijk. Ik ben ook leefstijlcoach en begeleid het CooL-programma, coaching op leefstijl. Verder heb ik Mc.Kenzie therapie en Mulligan cursussen gevolgd. In 2017 heb ik mijn Master Oncologie Fysiotherapie behaald, waarbij het behandelen en begeleiden van patiënten met of na kanker centraal staat.

BIG nr. 59053864404

Femke Wismans

Sinds 2006 werk ik als fysiotherapeut in de praktijk. In de jaren hierna ben ik mij steeds meer gaan richten op problematiek rondom het bekken. Na diverse cursussen besloot ik in 2012 de 3-jarige masterstudie bekkenfysiotherapie te volgen. Momenteel behandel ik als geregistreerd bekkenfysiotherapeut klachten rondom het bekken bij zowel mannen als vrouwen. Naast mijn werkzaamheden als bekkenfysiotherapeut begeleid ik beweeggroepen.

BIG nr. 19065593404

Emely Heijnen

Sinds 2008 ben ik in de praktijk werkzaam als algemeen fysiotherapeut en na afronding van de opleiding handtherapie in 2014 ook als geregistreerd handtherapeut. Ik ben tevens ZwangerFit docente, geef cursussen babymassage en begeleid beweeggroepen en COPD-patiënten. Ook ben ik gecertificeerd via het landelijk netwerk voor revalidatie coronapatiënten. Na diverse cursussen gevolgd te hebben op het gebied van zwangerschapsgerelateerde klachten en bekken- en bekkenbodemdysfunctie, volg ik momenteel de 3-jarige masteropleiding bekkenfysiotherapie.

BIG nr. 49908655604

Tanja Vermeulen

Ik werk sinds 2013 als algemeen fysiotherapeut en heb cursussen gevolgd voor medical taping. In 2019 ben ik geslaagd voor de masteropleiding Manuele therapie. Verder begeleid ik beweeggroepen.

BIG nr. 79914722504

Bram Selder

Ik ben algemeen fysiotherapeut en begeleider van beweeggroepen. Tevens ben ik gecertificeerd voor Dry Needling.

BIG nr. 19924479504

Andrea Colin

Ik ben sinds 2005 werkzaam in de praktijk als office-manager. Voor vragen over vergoedingen, declaraties, zorgverzekeraars en andere administratieve zaken kunt u bij mij terecht.

Marianne Vernooij

Receptioniste